top of page
_MG_3177-2.jpg

Behind the scenes

MAAK KENNIS

met VWM; het bedrijf, de mensen en onze drijfveren

Even voorstellen

 

Wij zijn trots op ons team! Bestaande uit top chauffeurs die allemaal net de tandje bij zetten om onze passagiers in de watten de leggen. De chauffeurs hebben een interne opleiding gehad waardoor ze de finesse hebben aangeleerd wat ons als VWM onderscheidt van andere taxi bedrijven. 

We zijn een fijn enthousiast team, met een warme band. Regelmatig organiseren we een leuk team uitje om het enthousiasme er in te houden en het familiegevoel te versterken.

Bedrijfscultuur


We zijn trots op onze familiaire bedrijfscultuur waarin chauffeurs voor elkaar, voor het bedrijf en voor u als klant door het vuur gaan. Vaste klanten geven keer op keer aan dat de hechte groep chauffeurs van VWM een van de redenen is waarom ze graag met ons blijven werken.

Werken bij VWM


We staan altijd open voor enthousiaste chauffeurs die ons team willen versterken. Wil je in loondienst aan de slag of ben je zzp’er en heb je een eigen auto? Wij maken graag kennis om te kijken of we elkaar kunnen versterken! kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina

Samenwerkingsverbanden

 

Wij geloven in betrouwbare en langdurige samenwerkingen. Wij werken al jaren trouw samen met de meest luxe hotels en restaurants in Brabant en ver daar buiten. Daarnaast weten evenementenorganisaties ons te vinden. We bieden mobiliteitsoplossingen voor diverse evenementen. Of dit nu een Dance festival is, of een internationaal sportevenement. We hebben met meerdere evenementenorganisaties langdurige samenwerkingsovereenkomsten afgesloten.

 

Mocht u interesse hebben in een samenwerking, neem gerust contact op zodat samen we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Historie van VWM

2006

De oprichter van VWM begon met een bijbaantje als taxichauffeur. De liefde voor het chauffeuren is geboren.

2008

Het idee van een eigen taxi- en chauffeursbedrijf begint zich te vormen. De taximarkt in Breda mistte een bedrijf die zich kon onderscheiden op het gebied van service, professionaliteit en kwaliteit.

2009

De start van ons bedrijf! Met één auto begonnen we, toen nog onder de naam ‘ The Company’.
 

2012

Het eerste personeelslid wordt aangenomen en de tweede auto wordt aangeschaft. Na een paar jaar de markt te hebben verkent kan het groeien nu beginnen!

2014

We maken flinke stappen door de samenwerking aan te gaan met een aantal grote internationale bedrijven. Daarbij weten steeds meer hotels in de regio Breda ons te vinden.

2015

Personeelslid nummer 10! Op het gebied van zakelijk vervoer groeien we als kool en we beginnen onder onze naam 'Private Drivers' een naam voor onszelf op te bouwen in de regio Breda.

2017

We groeien in de breedte door ons te richten op meerdere vervoersdiensten. Trouwvervoer, rouwvervoer en we gaan de samenwerking aan met een aantal evenementenbureau ’s.

2019

Het begin van switch in focus. We schaffen onze eerste S-klasse aan en gaan ons meer toeleggen op chauffeursdiensten.

2020

De pandemie zet ons met beide benen terug op de grond. De jarenlange groei stopt abrupt en we moeten improviseren om te overleven.

2021

We nemen afscheid van de namen ‘ The Company’  en 'Private Drivers'. Naast luxe taxiservices en chauffeursdiensten houden we ons steeds meer bezig met het oplossen van mobiliteitsvraagstukken. We gaan verder als de Van Waes Mobility Group, oftewel VWM.

2023

We breiden onze activiteiten uit naar de steden Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Bergen op Zoom. En we gaan door met uitbreiden in Zuid Nederland!

bottom of page