top of page

VWM VOERTUIGEN

Het wagenpark van VWM bestaat uitsluitend uit luxe en comfortabel voertuigen van het merk Mercedes-Benz. Standaard faciliteiten zoals flesjes water, privacy glass en WiFi. Van alle gemakken voorzien, altijd schoon en een genot om in gereden te worden.

E schuin voor links.png

Sedan (1-4 pax)

De ultieme auto om voor alle type vervoer ingezet te worden. De E-klasse biedt plek aan 4 passagiers en heeft een meer dan gemiddelde bagageruimte.

Touringcar tot 23 personen.jpg

Mini Touringcar

VWM geeft u de mogelijkheid om in een groep tot 23 personen op de meest luxe manier te reizen die u zich voor kunt stellen.

S schuin voor links.png

Luxe Sedan (1-3 pax)

De meest luxe personenauto die u zich voor kunt stellen. Superlatieven schieten te kort om deze voertuigen te omschrijven. De S-klasse biedt plek aan 3 passagiers.

12m-50-seater-limousine-luxury-coach-bus

Touringcar

Ook voor grote groepen kunt u bij VWM terecht. De touringcars zijn er in verschillende maten en zijn voorzien van alle gemakken.

Mercedes-Bnez-V-Class-AMG.jpg

Luxe Bus

Dit is niet zomaar ‘een busje’, dit is ‘business class’ reizen. De V-klasse biedt plek aan 7 passagiers en is standaard voorzien van een groot bagageruim.

Partybus tot 23 personen.jpg

Partybus

Ook voor een feestelijke reis met een grotere groep kunt u bij VWM terecht. In alle partybussen is een bar met tap aanwezig. Het feest begint al in de bus!

bottom of page