top of page

ONS TEAM

Een team gepassioneerde chauffeurs, die elke rit als voornaamste doel hebben om u met een glimlach op uw gezicht uit te laten stappen.

bondtowers(1).jpg

Zo simpel en doeltreffend is de missie van VWM

 

Elke dag, elke rit en elk moment streven onze chauffeurs naar perfectie door dit in het achterhoofd te houden. We zijn dan ook erg streng in de selectieprocedure wie voor VWM mag werken. Een vakopleiding alleen is niet goed genoeg. Bij ons tref je alleen chauffeurs die passie voor ons mooie werk hebben. Chauffeurs die elke dag gedreven op pad gaan en pas tevreden zijn als u dat bent.

Bedrijfscultuur


We zijn trots op onze familiaire bedrijfscultuur waarin chauffeurs voor elkaar, voor het bedrijf en voor u als klant door het vuur gaan. Vaste klanten geven keer op keer aan dat de hechte groep chauffeurs van VWM een van de redenen is waarom ze graag met ons blijven werken.

Werken bij VWM


We staan altijd open voor enthousiaste chauffeurs die ons team willen versterken. Wil je in loondienst aan de slag of ben je zzp’er en heb je een eigen auto? Wij maken graag kennis om te kijken of we elkaar kunnen versterken!
 

Historie van VWM

2006

De oprichter van VWM begon met een bijbaantje als taxichauffeur. De liefde voor het chauffeuren is geboren.

2008

Het idee van een eigen taxi- en chauffeursbedrijf begint zich te vormen. De taximarkt in Breda mistte een bedrijf die zich kon onderscheiden op het gebied van service, professionaliteit en kwaliteit.

2009

De start van ons bedrijf! Met één auto begonnen we, toen nog onder de naam ‘ The Company’.
 

2012

Het eerste personeelslid wordt aangenomen en de tweede auto wordt aangeschaft. Na een paar jaar de markt te hebben verkent kan het groeien nu beginnen!

2014

We maken flinke stappen door de samenwerking aan te gaan met een aantal grote internationale bedrijven. Daarbij weten steeds meer hotels in de regio Breda ons te vinden.

2015

Personeelslid nummer 10! Op het gebied van zakelijk vervoer groeien we als kool en we beginnen onder onze naam 'Private Drivers' een naam voor onszelf op te bouwen in de regio Breda.

2017

We groeien in de breedte door ons te richten op meerdere vervoersdiensten. Trouwvervoer, rouwvervoer en we gaan de samenwerking aan met een aantal evenementenbureau ’s.

2019

Het begin van switch in focus. We schaffen onze eerste S-klasse aan en gaan ons meer toeleggen op chauffeursdiensten.

2020

De pandemie zet ons met beide benen terug op de grond. De jarenlange groei stopt abrupt en we moeten improviseren om te overleven.

2021

We nemen afscheid van de namen ‘ The Company’  en 'Private Drivers'. Naast luxe taxiservices en chauffeursdiensten houden we ons steeds meer bezig met het oplossen van mobiliteitsvraagstukken. We gaan verder als de Van Waes Mobility Group, oftewel VWM.

bottom of page