top of page

CHAUFFEURSDIENSTEN

Van Waes Mobility Group (VWM) werkt exclusief met jonge,

professionele en ervaren chauffeurs die een uitgebreide opleiding hebben afgerond.

Daarbij selecteert VWM haar chauffeurs op gedrevenheid en passie voor het chauffeurswerk.

smiling-businessman-in-eyeglasses-with-c

Privéchauffeur

Een chauffeur die u ’s ochtends thuis ophaalt en tijdens een drukke dag met afspraken constant beschikbaar voor u blijft. Zelf zit u achter in uw eigen auto afspraken voor te bereiden, uw mail bij te werken of lekker te ontspannen. Tijdens het wachten kan de chauffeur de auto eventueel wassen, tanken, lange de garage of een boodschap voor u doen. Wat een luxe!

U kunt de chauffeur natuurlijk ook voor privédoeleinden inzetten. Ga luxe uit eten, geniet allebei van een wijnarrangement want jullie chauffeur staat buiten het restaurant klaar om jullie aan het einde van de middag of avond weer naar huis te brengen. Andere zaken die de chauffeur voor u kan verzorgen zijn bijvoorbeeld het ophalen van de kinderen van school of bijvoorbeeld de hond uitlaten. Uw chauffeur staat altijd voor u en uw familie klaar.De professionele en discrete chauffeurs van VWM zijn getraind in het zo smooth mogelijk rijden. Het is de kunst om degene die achterin zit ongestoord zijn werk te kunnen laten doen. Bij het maken van een boeking worden de wensen geïnventariseerd (o.a. rijstijl, radio, kleding chauffeur en andere zaken). Zo doen we er alles aan om je een optimale ervaring te geven en van reistijd (declarabele) werktijd te maken!

Privéchauffeur

Directiechauffeur

De chauffeurs van VWM zijn opgeleid volgens de CCV richtlijnen en beschikken over extra vaardigheden ten behoeve van de rijvaardigheid, serviceverlening, instapprocedures en beveiligingstechnieken.

 

VWM werkt met CCV-D1 en D2 chauffeurs. Discretie en punctualiteit zijn twee van de belangrijkste eigenschappen van een directiechauffeur. Vanuit VWM zelf wordt er extra training en aandacht geschonken aan deze onderwerpen. Aanvullend zijn alle chauffeurs in het bezit van een EHBO certificaat en hebben enkele chauffeurs ervaring met persoonsbegeleiding en -beveiliging.

 

Een directiechauffeur is in te huren inclusief voertuig of exclusief voertuig zodat u gereden wordt in uw eigen auto.

man-wants-to-open-a-gasoline-tank-7JVQE7
Directiechauffeur
internationaal vervoer.jpg

Internationaal Vervoer

Zakenreizigers kiezen er steeds vaker voor om binnen Europa te reizen per auto. Dit zogenaamde ‘long distance driving’ biedt diverse voordelen t.o.v het reizen per vliegtuig.

Met de auto door Europa reizen betekent een persoonlijk kantoor op wielen. U wordt opgehaald door de chauffeur en vervolgens kunt u tijdens het rijden in alle rust aan het werk: stukken doorlezen, enkele telefoongesprekken voeren of ongestoord een verslag uittypen. Op een luchthaven of in het vliegtuig is dit een stuk lastiger, vandaar dat internationaal vervoer per auto een steeds populairdere manier van reizen wordt.

VWM chauffeurs zijn getraind om lange afstanden te rijden. Een optimale voorbereiding, een goede kennis van het Europese wegennet en de bereidheid om een aantal dagen onderweg te zijn spreken voor zich bij onze chauffeurs.

Internationaal vervoer

Bijzonder Transport

Naast personenvervoer kan VWM een uitkomst bieden voor het bezorgen van belangrijke documenten. Discretie, stiptheid en een transparante communicatie van waar de documenten zich te allen tijde bevinden.

 

Bij aflevering zal de chauffeur u altijd direct bellen om te vermelden waar en aan wie de documenten zijn overhandigd. VWM garandeert een veilige en snelle manier van transport.

VWM kan altijd snel schakelen en deze service regelmatig tegen gereduceerd tarief aanbieden.

Bijzonder transport
Extra Services
valet parking

Extra Services

In overleg zijn andere services ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan chauffeurs die zorgen voor Valet parking tijdens uw event. Daarnaast kunnen de chauffeurs ook dienen als gastheer of aanspreekpunt. We werken ook met diverse partners samen waardoor we speciaal getrainde gastvrouwen kunnen leveren voor uw feest of zakelijk event.

bottom of page