top of page

CHAUFFEURSDIENSTEN

Van Waes Mobility Group (VWM) werkt exclusief met jonge,

professionele en ervaren chauffeurs die een uitgebreide opleiding hebben afgerond.

Daarbij selecteert VWM haar chauffeurs op gedrevenheid en passie voor het chauffeurswerk.

smiling-businessman-in-eyeglasses-with-c

Privéchauffeur

Werken of uitrusten op de achterbank van uw eigen auto. De auto zelf niet meer tanken, wassen of naar de garage brengen. Met een privéchauffeur wordt deze luxe gerealiseerd.

De privéchauffeurs van VWM staan te allen tijde voor u klaar. Naast het rijden naar uw zakelijke afspraken en het ‘zorgen voor de auto’ kan een privéchauffeur extra taken voor u uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld denken aan simpele administratieve handelingen, ergens iets ophalen of wat wegbrengen.

De naam zegt het eigenlijk al: ook in de privésfeer kan een privéchauffeur een uitkomst bieden. Tijdens een diner kunt u beiden van een drankje genieten. De kinderen kunnen van school worden opgehaald. Uw chauffeur staat altijd voor u en uw familie klaar.

Privéchauffeur

Directiechauffeur

De chauffeurs van VWM zijn opgeleid volgens de CCV richtlijnen en beschikken over extra vaardigheden ten behoeve van de rijvaardigheid, serviceverlening, instapprocedures en beveiligingstechnieken.

 

VWM werkt met CCV-D1 en D2 chauffeurs. Discretie en punctualiteit zijn twee van de belangrijkste eigenschappen van een directiechauffeur. Vanuit VWM zelf wordt er extra training en aandacht geschonken aan deze onderwerpen. Aanvullend zijn alle chauffeurs in het bezit van een EHBO certificaat en hebben enkele chauffeurs ervaring met persoonsbegeleiding en -beveiliging.

 

Een directiechauffeur is in te huren inclusief voertuig of exclusief voertuig zodat u gereden wordt in uw eigen auto.

man-wants-to-open-a-gasoline-tank-7JVQE7
Directiechauffeur
media-and-navigation-control-buttons-of-

Roadshow

Bij een roadshow is het de kunst om vooraf een juiste planning te maken. VWM is gespecialiseerd in het uitvoeren van ritten met een verhoogde tijdsdruk.

 

De sleutel tot succes is om met lastminute veranderingen om te kunnen gaan. Door zowel in de voorbereiding meerdere plannen op te stellen en in staat te zijn om ook deze plannen weer te kunnen wijzigen, is VWM jaren lang een vertrouwde partner van grote organisaties om deze mobiliteitsvraagstukken op te lossen.

Roadshow

Internationaal Vervoer

Zakenreizigers kiezen er steeds vaker voor om binnen Europa te reizen per auto. Dit zogenaamde ‘long distance driving’ biedt diverse voordelen t.o.v het reizen per vliegtuig.

Met de auto door Europa reizen betekent een persoonlijk kantoor op wielen. U wordt opgehaald door de chauffeur en vervolgens kunt u tijdens het rijden in alle rust aan het werk: stukken doorlezen, enkele telefoongesprekken voeren of ongestoord een verslag uittypen. Op een luchthaven of in het vliegtuig is dit een stuk lastiger, vandaar dat internationaal vervoer per auto een steeds populairdere manier van reizen wordt.

VWM chauffeurs zijn getraind om lange afstanden te rijden. Een optimale voorbereiding, een goede kennis van het Europese wegennet en de bereidheid om een aantal dagen onderweg te zijn spreken voor zich bij VWM.

internationaal vervoer.jpg
Internationaal vervoer

Bijzonder Transport

Naast personenvervoer kan VWM een uitkomst bieden voor het bezorgen van belangrijke documenten. Discretie, stiptheid en een transparante communicatie van waar de documenten zich te alle tijden bevinden.

 

Bij aflevering zal de chauffeur u altijd direct bellen om te vermelden waar en aan wie de documenten zijn overhandigt. VWM garandeert een veilige en snelle manier van transport.

VWM kan altijd snel schakelen en deze service regelmatig tegen gereduceerd tarief aanbieden.

Bijzonder transport
bottom of page