top of page

TAXISERVICES

VWM Group is ooit gestart als premium taxi bedrijf in Breda. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar de steden: Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Bergen op Zoom. En we gaan door met uitbreiden in Zuid Nederland! We werken veel samen met bedrijven, hotels en restaurants. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die net dat beetje extra levert.  

Wij focussen ons op het luxe segment: zakelijk vervoer, luchthaven ritten, trouwvervoer, roadshows, etc. We bieden voor speciale gasten VIP service.
 Ook in andere delen van het land werken wij met vaste partners die opereren volgens onze maatstaven. 


Zakelijk Vervoer

Bij het zakelijke taxivervoer kunt u denken aan vervoer vanaf een hotel of huisadres naar uw werk. Dit doet VWM uiteraard met het luxe segment auto’s, voor een zakelijke uitstraling.

 

De chauffeurs van VWM brengen regelmatig buitenlandse gasten naar verschillende locaties in Nederland en België. Deze opdrachten worden vaak voor grote gezelschappen aangevraagd en daarom is het een kunst om dit strak uit te voeren en uw gasten optimaal te laten genieten van het comfort.

 

VWM kan voor u de verbindende schakel zijn voor uw zakelijke reizen.

Als u langere tijd gebruik wilt maken van onze diensten, dan zal vaak dezelfde chauffeur voorrijden. Een bekend en vertrouwd gezicht die zich aan uw voorkeuren aanpast. 

Wenst u graag op rekening te rijden? Geen gedoe met bonnetjes of extra tijd kwijt zijn aan het einde van een rit. VWM verzorgt het voor u.

Zakelijk vervoer

Luchthavenvervoer

Wilt u naar een luchthaven worden gebracht, dan kunt u zorgeloos met VWM reizen. VWM denkt met u mee met betrekking tot vertrektijden vanaf het startadres. Hierin worden de actuele verkeersinformatie en eventuele vertragingen op de luchthaven meegenomen. Zo wordt u niet verrast en komt u uitgerust en op tijd bij de luchthaven aan.

Een erg vroege vlucht? Voelt u zich niet bezwaard, uw chauffeur staat 24/7 voor u klaar. Daarnaast zijn de chauffeurs bekend met vrijwel alle Europese luchthavens. Dit zorgt ervoor dat u geen stress hoeft te hebben.

De chauffeurs van VWM houden de actuele aankomsttijden van uw vlucht in de gaten. Mocht u bijvoorbeeld uit Azië komen dan zorgt de chauffeur dat hij/zij ’s ochtends eerder opstaat om een vroegere aankomst op te kunnen vangen. 

VWM heeft verschillende voertuigen. Mocht u veel bagage hebben dan kunt u met ons afspreken om gebruik te maken van een luxe bus die voldoende bagageruimte heeft.

Luchthavenvervoer_edited.jpg
Luchthavenvervoer
VWM horecataxi.jpg

Horeca Taxi

Een avondje stappen in Breda begint en eindigt bij VWM met een glimlach. Ons credo is: samen uit, samen thuis. U kunt erop rekenen dat u vervoerd wordt door vertrouwde gezichten. De chauffeurs ontvangen u met open armen. Grote kans dat u op de terugreis met dezelfde chauffeur in de auto zit, des te gezelliger!

Reist u regelmatig met VWM dan kunt u ervoor kiezen om een prijsafspraak te maken. Een stuk gemakkelijker om de kosten in kaart te brengen. Daarnaast staat er altijd een schone en goed verzorgde auto bij u voor de deur.

Of u nu een avondje gaat stappen in de binnenstad of dat u met uw partner een diner heeft bij een Michelin sterren restaurant. VWM biedt een oplossing op maat.

Wanneer u met een (grote) groep ergens naartoe wilt dan kan VWM dit ook voor uw oplossen. U reist altijd veilig en comfortabel naar uw gewenste bestemming.

Horeca taxi

Evenementenvervoer

Bij het organiseren van evenementen kan het zo zijn dat u ondersteuning vereist voor het efficiënt en correct uitvoeren van bepaalde mobiliteitsvraagstukken. VWM biedt u ondersteuning aan om uw evenement zogezegd ‘in goede banen’ te leiden.

Hieronder verstaan wij niet alleen het vervoer van de bezoekers van het evenement, maar ook de vraag naar discreet vervoer van artiesten en vips.

 

Een pendeldienst kan uitkomst bieden wanneer het evenement geen specifieke eindtijd heeft. Met een aantal luxe busjes staan de chauffeurs van VWM klaar om de gasten keurig naar huis te brengen.

portrait-of-happy-crowd-enjoying-at-musi
Evenementenvervoer
stylish-happy-bride-and-groom-toasting-w

Trouwvervoer

Er komt veel kijken bij de organisatie en planning voor een dag waarop alles perfect moet lopen. De backoffice van VWM helpt u hier graag mee. Zo kunt u zelf volledig genieten van uw prachtige dag.

VWM werkt exclusief met chauffeurs die onder alle omstandigheden het empathisch vermogen bezitten om uw ervaring te waarborgen. Een chauffeur met een glimlach, die u veilig en comfortabel naar uw bestemming begeleidt. Loopt de ceremonie wat uit, verandert er iets op het laatste moment, de chauffeur zal te alle tijden flexibel en stressbestendig zijn.

Vanaf het moment dat u instapt, na alle drukte rondom de bruiloft, kunt u rustig bijkomen achter in de luxe auto.

Door samenwerkingen met een aantal weddingplanners en trouwlocaties in Noord-Brabant kunt u er van op aan dat VWM u volledig ontzorgt qua vervoer op uw trouwdag.​

Trouwvervoer
Rouwvervoer

Rouwvervoer

Tijdens een uitvaart is het vervoer van uw gezelschap niet hetgeen waarover u zich zorgen wilt maken. VWM verzekerd discreet vervoer, ongeacht de grote van het gezelschap. Er is altijd ruim voldoende capaciteit om u hierin bij te staan.

De chauffeurs zijn netjes en verzorgd gekleed en zullen zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. VWM maakt enkel gebruik van zwarte, representatieve voertuigen.

Uitvaartondernemingen in de regio Breda weten VWM te vinden vanwege de empathische chauffeurs en de luxe, discrete voertuigen. 

sad-widow-on-the-way-to-th-funeral-9YT7Q
bottom of page